fredag, juli 23, 2010

Lake Palace, Udaipur, Indien

Den vackra dammen i inlägget nedan hittar man i det fantastiska Lake Palace som ligger i Udaipur i Rajasthan i Indien. En otroligt vacker stad där det finns många gamla palats, tempel och annat intressant att se. Mest känt är Lake Palace som ligger mitt ute i sjön Pichola. Palatset byggdes på 1700-talet och är idag ett lyxhotell. James Bond filmen Octopussy utspelar sig delvis i Udaipur och Maud Adams karaktär har sitt hem i Lake Palace. Udaipur är en väldigt mysig stad som är värt ett besök.
Klicka gärna på bilden för att se den i större format.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad kul att äntligen hitta en blogg som har något intressant och vettigt att komma med. så härligt att läsa om dina erfarenheter och tankar, speciellt eftersom jag själv reser mycket och precis kom tillbaka från en 4 månaders Asienresa!

/ Daniella

Thérèse sa...

Tack, vad roligt att du gillar bloggen. Blir väldigt glad att höra sånt. Skriver lite om resor och andra länder och hur det var att bo i Spanien och på sista tiden har jag skrivit ganska dåligt pga. tidsbrist men ska försöka bättra mig. Tycker det är kul att blogga och lägga upp gamla foton och berätta om platser jag besökt eller vill besöka. Hoppas kunna inspirera någon och utbyta tips och idéer.