lördag, augusti 15, 2009

frånvaro

Det känns lite fånigt att ursäkta sig för att man inte bloggar. Nåväl. Jag tänker inte sluta. Mina barn har varit lediga från skola/fritids så jag har hittat på kul saker med dom och varit väldigt offline. Vi har besökt Parken Zoo i Eskilstuna, något som rekommenderas. Väldigt mycket skojiga och exotiska djur och inte särskilt dyrt men ät inte inne i parken , varken gott eller prisvärt. Usch.

Dessutom har dom båda fyllt år vilket fick firas i två dagar p.g.a inte alla hade möjlighet komma från samma dag. Båda barnen fyller år samma dag men det är sex år mellan dom. Lite kul tycker dom själva.

I helgen blir det minigolf och lite annat men kanske är jag tillbakka redan då om inte annat så efter helgen. Mitt bloggsugen har inte varit så enormt men det brukar gå i perioder så jag kommer igen.

11 kommentarer:

Sandbarnet sa...

Du är ursäktad ; ) Du är trots allt en av de flitigaste bloggarna och jag beundrar dig ofta... att du orkar och hinner skriva ner alla intressanta funderingar och fakta. Mina stannar oftast i huvudet... måste bli bättre på det.

Njut nu av att vara med barnen!

Erica sa...

Härligt att se dig! Så klart du inte ska sluta, men jag förstår ditt uppehåll. Har själv legat lite på latsidan när det gäller bloggande under sommaren, men som allting annat behöver man en paus ibland. Vad kul att du lyckades pricka in dina barn på samma dag, även om det skiljer någrra år. Ha det bäst och kul att läsa dig när du kommer och skriver

KARLAVAGNEN sa...

Du har iofs varit saknad, men orolig för att du skulle sluta blogga utan att säga något, det var jag aldrig.
Du får ju blogga när du själv vill - det ska ju vara roligt också!

Sara sa...

Roa dig ordentligt! Vi väntar talmodigt pa din aterkomst! Grattis i efterksott till dina barn, verkligen festligt att de fyller pa samma dag!

Thérèse sa...

Tack allihopa. Ska väl erkänna att jag ibland får lust att sluta blogga men så går det några dagar kanske en vecka, jag kommer på saker att skriva och det är kul igen. Minigolfen var väl sådär, fick stryk av dom tre vuxna men lyckades slå åttaåringen även om hon gjorde två hole-in-one, inte illa med tanke på att hon bara spelat det på datorn tidigare. Ibland är det skönt med en bloggpaus även om det inte var planerat att det skulle bli så.

Bandini sa...

Jag tror att det är mycket bra att ha lite semester av blogen då och då eller hur?
Sedan blir alla mer sugna på att läsa den igen.

Hälsning

Della sa...

Det känns bra att veta att du kommer igen. Jag tror det är bra att ta paus när man känner det så.

Anonym sa...

det är absolut ok att vara frånvarad som bloggen!!!det är som semester!!!!njut av allt och jag ser fram emot att läsa från dig igen!!!

Anonym sa...

Hallå där, Therese, nu börjar jag sakna dig och dina texter! Hoppas allt är bra.
/Anna S.

Isabella sa...

Ja, det är lite roligt att syskon fyller år på samma dag, fast inte samma år. Jag har två mostrar som firar sina födelsedagar tillsammans med kungen. Jag tror att vissa barn kan tycka det är jobbigt att inte få all uppmärksamhet, men så länge de själva uppskattar det är det ju toppen! När de blir äldre är det nog inga problem. Mina mostrar som är i 30års åldern tycker om att fira tillsammans fortfarande :-)

Anonym sa...

varfor inte:)